Andrea Szilágyi, a graduate of Studio Berçot in Paris, founded her brand, NES Shoes in 2004: environmentally-friendly shoes for men, women and children. NES Shoes has exhibited in Paris and expanded partnerships with British, German, Swiss, Japanese, Romanian and Hungarian stores and showrooms.

Since 2010 the brand’s main profile focused on individual & customised orders. Driven towards sustainable practices intrinsic to its design & message, NES products are created exclusively from natural, biodegradable, vegan, recycled and/or recyclable raw materials in an increasingly environmentally-friendly way. 
Általános Szerződési Feltételek

A NES cipőket és táskákat a NESTTA-Cipő Kft., 4400, Nyíregyháza, Simai út 4. (továbbiakban NES), gyártja és forgalmazza.

Alább olvashatja általános szerződési feltételeinket:

(1) Megrendelés

Online üzletében a NES egész évben elfogad kiskereskedelmi megrendeléseket magánszemélyektől vagy cégektől (továbbiakban Megrendelő), és azokat email útján erősíti meg.

(2) Színek

A NES nem tudja garantálni, hogy a webshopban látott színek teljes egészében megfelelnek a valóságnak, mert ez a te monitorod beállításaitól is függ.

(3) Ha meggondolod magad

Te, mint megrendelő a kiszállítástól számított 30 (harminc) napon belül meggondolhatod magad és elállhatsz a megrendelésétől, visszaküldheted a megvásárolt terméket, ha a termék és csomagolása még eredeti állapotában van, nem került használatba. A NES, miután ellenőrizte a visszaküldött javak új állapotát, vissza fogja neked utalni azok ellenértékét.

(4) Fizetés

A megrendeléseket meg kell erősíteni azok teljes ellenértékének (továbbiakban Ár) kifizetésével (továbbiakban Kifizetés). Az Ár 100%-át ki kell fizetned, hogy elkezdjük rendelésed legyártását, és/vagy postázzuk megrendelésed, átadjuk a szállító cégnek (továbbiakban Szállító).

(5) Kiszállítás

A NES a termékek Árának bankszámlánkra való megérkezésétől számított maximum 30 napon belül postázza megrendelésed az általad megadott címre. Ha ez a termék raktáron van, akkor a kifizetéstől számított 3 munkanapon belül. A NES a szállító hibájából adódó késedelmes kiszállításért nem vállal felelősséget.

(6) Felelősség

A cipők és/vagy táskák tulajdonjoga onnantól fogva a Megrendelőé, amikor a NES átadja a gondosan becsomagolt árut a Szállítónak. A NES nem vállal felelősséget azért, ha a kiszállítás során az áru vagy annak csomagolása a Szállító hibájából sérül.

(7) Reklamáció

Ugyanolyan minőségű cipőket és táskákat küldünk ki neked és minden Megrendelőnknek, mint amilyet online üzletünkben is megtekinthettél. A kiszállított árut kérlek, nézd át és írj nekünk azonnal, de legkésőbb a kiszállítástól számított 3 (három) napon belül, ha valami rendellenességet tapasztalsz! A hibás cipőt vagy táskát, teljesen új, eredeti állapotban vissza kell küldened nekünk Nyíregyházára, a NES írásbeli instrukcióinak megfelelően. Amikor cipő megérkezik hozzánk, megnézzük és ha a reklamáció jogos, a NES a teljes Árat visszautalja neked az általad megadott bankszámlaszámra. A szállítási költséget nem álll módunkban visszafizetni.

Mivel a NES vintage bőrdzsekiket és bőrnadrágokat is újrahasznosít szinte teljesen egyedi cipők és táskák készítéséhez, így ha újrahasznosított alapanyagból készült terméket rendelsz, számíts rá, hogy ugyan a termék megőrzi általános kinézetét, de kis eltérések megjelenhetnek, nem lesz tökéletesen ugyanolyan, mint a webshopon bemutatott prototípus, mivel egy másik új életre keltett ruhadarabból készült. Kis hibák is megjelenhetnek a bőr felületen, ezek akarattal vannak belekomponálva a stílusba és csak növelik az így teljesen egyedivé váló sorozattermék eszmei értékét. A NES nem tud az ilyen eltérésekből adódó reklamációt elfogadni.

(8) Személyes adataid védelme

Alapvetően a NES csak az általad megrendelt termékek kiszállításhoz és veled való kapcsolattartáshoz fogja használni személyes adataidat. Weboldalunkon való barangolásod élvezetesebbé tételéhez tervezünk ugyan a jövőben fejlesztéseket, de ez is csak arra az időre fogja megjegyezni, hogy mire kattintottál, amíg nálunk időzöl.

(9) Szerzői jogok

Az oldalon található termékek, a fotók, és a szöveg a NES, míg a logó és a design Szilágyi Andrea tulajdonát képezi. Személyes, nem kereskedelmi célokra nyugodtan használd ezeket. További információért kérlek írj a andrea@nesshoes.com -ra.

(10) Törvény adta keretek

A mi Általánois Szerződési Feltételeink a magyarországi törvényeknek megfelelően készültek. Bármilyen ebből fakadó, vagy ehhez kapcsolódó jogi vita a Fővárosi Törvényszék hatáskörébe tartozik.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

  • Lépj kapcsolatba a NES-szel mielőtt bármit is visszaküldenél!
  • 30 napon belül elállhatsz vásárlási szándékodtól!
  • A visszaküldésre szánt terméknek és csomagolásnak új állapotban kell lennie.
  • A felesleges vámkezelés elkerülése végett nemzetközi csomagokra írd rá, hogy 'RETURNED GOODS'!
  • Egy másik méretet szeretnél ugyanabból a termékből? Semmi akadálya, csak írj neünk!
  • Vagy szeretnél inkább egy másik termékre váltani? Ennek sincs semmi akadálya, csak írj nekünk!

A visszaküldés menete

Kérlek, írj a NES-nek mielőtt bármit visszaküldenél! Lépj velünk kapcsolatba!

Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd, amikor megérkezik az általad megrendelt áru! Ha az bármilyen panaszra ad okot, kérlek írj le a problémához kapcsolódó minden információt! Panaszt tenni csak írásban tudsz, lehetőleg azonnal, de nem később, mint a kiszállítást követő harmadik napon. A hibás terméket kérlek, a NES írásbeli instrukcióinak megfelelően küldd vissza nekünk. A NES a visszaküldött cipőt vagy táskát megvizsgálja, és ha a panasz jogos, akkor 3 napon belül visszafizeti a cipő ellenértékét.

Return Conditions

Egyébként is jogod van meggondolni magad és elállni a vásárlási szándékodtól a kiszállítást követő 30 napon belül. Enenk egyetlen feltétele, hogy a terméket nem használtad, annak és csomagolásának teljesen újnak és sérülésmentesnek kell lennie. Ha termék használt, vagy megrongálódott, akkor nem tudjuk visszafizetni az Árát. Kérlek, írd meg nekünk az elérhetőségeidet és a csomag számát, amiben visszaérkezik hozzánk a termék, illetve a Szállító cég nevét!

A NES visszautalja a jogszerűen visszaküldött termékek után azok ellenértékét. Ehhez szükségünk van a Megrendelő bankszámlaszámára e-mailben.  

Visszaküldött csomag

Ha nemzetközi küldeményként küldöd vissza neünk az árut, akkor a felesleges vámköltségek elkerülése végett kérlek, írd rá a csomagra, hogy 'RETURNED GOODS'! A NES nem tehető felelőssé semmilyen visszaküldött áru vámköltségéért. Minden ilyen költség a Megrendelőt terheli.


Ugyanabból a termékből egy másik méretet szeretnél?

Semmi akadálya, csak e-mailben értesíts minket, kérlek! Írd meg nekünk a megrendelésed számát és részleteit, illetve hogy milyen méretet szeretnél a visszaküldeni szánt cipő helyett? Ebben az esetben csak a szállítási költséget kell majd még egyszer kifizetned.

Egy másik termékre szeretnéd kicserélni, amit eredetileg választottál?

Küldj nekünk egy e-mailt, a megrendelésed számával, részleteivel, és hogy szeretnéd azt visszaküldeni, illetve, hogy mire szeretnéd becserélni? Instrukcióink alapján kérlek, küldd vissza nekünk az eredeti terméket. Ha mindent rendben találunk, akkor kiállítunk egy számlát a két termék Árának különbségéről, és az új termék szállítási költségéről, melynek keretében vagy mi utalunk vissza neked, vagy te fizetsz még rá az eredeti termék Árára.

Szállítási rongálódás

Ha megrendelt Termék kiszállítás közben elvész, vagy kiszállításkor te észreveszed, hogy az, vagy annak csomagolása megrongálódott, azonnal értesíts minket! A NES nem vállal felelősséget a szállítás alatt történt sérülésekért, de segít neked a Szállítónál érvényesíteni érdekeidet.

Probléma esetén kérlek, az andrea@nesshoes.com -ra írj!